Bruiloften

bruidthumb2 Jullie gaan trouwen? Gefeliciteerd!

Als bruidsfotograaf vind ik het belangrijk dat de sfeer van jullie dag perfect vastgelegd wordt. Niet alleen wat er gebeurde en wie er allemaal waren, maar hoe het voor jullie voelde. De spanning voor de ceremonie, die ene lach, dat kleine detail… Kom gerust langs om jullie wensen te bespreken, dan kunnen we kijken of het klikt!

Werkwijze

Als fotograaf ben ik zo onzichtbaar mogelijk aanwezig op jullie bruiloft en pak alle belangrijke momenten mee. Ik pas me graag aan naar jullie wensen: alleen spontane foto’s of juist uitgebreid de tijd nemen voor een fotoshoot? Naturel blijven in bewerking, of bedenken we met z’n drieën een gaaf geënsceneerd beeld wat na de bruiloft groot aan de muur gaat? En qua stijl? Creatief, alternatief, of juist lekker naturel: in overleg komen we erachter wat het beste past. Ik heb ervaring met bruidsparen die een heel eigen stijl hebben. Gothic, historisch, of heel wat anders: Ik zorg dat de foto’s perfect passen.

Tarief

Een bruidsreportage kost 900 euro. Hiervoor krijg je:bruidthumb1

  • 6 uur fotografie.
  • Binnen 24 uur na jullie huwelijk een klein voorproefje van de foto’s, zodat je al snel wat aan familie en vrienden kunt laten zien.
  • Een serie foto’s die jullie dag perfect weergeeft. Afhankelijk van de tijd die ik aanwezig ben en de hoeveelheid verschillende momenten, zijn dit er tussen de 200 en 300.
  • De foto’s zijn zorgvuldig geselecteerd en per stuk nabewerkt. Elke foto wordt waar nodig gecorrigeerd zodat kleur, belichting en sfeer op elke foto kloppen.
  • Jullie ontvangen de foto’s op DVD, er zijn geen extra kosten voor nabestellingen.
  • Op verzoek kan ik langer aanwezig zijn, extra uren fotografie zijn bij te boeken voor 100 euro per uur.
  • Wil je een album van de foto’s? Dat is mogelijk vanaf 250 euro voor een luxe album, waarbij simpelere albums voor bijvoorbeeld jullie ouders goedkoop bijbesteld kunnen worden.

bruidthumb3Deze prijzen zijn inclusief reiskosten in een straal van 50km van Delft. Wil je minder uren fotografie, duurt je bruiloft meerdere dagen of trouw je in het buitenland? Neem contact op voor de mogelijkheden. Mijn portfolio van bruidsfoto’s vind je via deze link.  Meer foto’s zien van één bruiloft? Dat kan bijvoorbeeld in deze blogpost.

Je naam

Emailadres

Je vraag